Download Gratis E-Book:

Gratis E-book GrasvlechtenWorkshops


Workshops in Nederland en Vlaanderen

Workshops in Nederland en Vlaanderen kunnen worden gegeven op elke gewenste locatie, mits er in één week voldoende deelnemers zijn (minimaal 8). De kosten zijn  €87,50 per deelnemer.  Dit is inclusief  het starterspakket twv € 27,50.  (het starterspakket bestaat uit 1 kg espartogras, 1 espartonaald en een klos espartogaren)  Het starterspakket is ook los verkrijgbaar..

De workshops worden  gehouden van 09.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.
De deelnemers leren te vlechten met 3 strengen (voor het maken van handvatten), 5 strengen (voor de afwerking van randen en decoratie) en 11 strengen gras (voor de mand zelf). Tevens wordt de naaitechniek behandeld en beoefend. Aan het eind van de dag zijn de deelnemers in staat om onderzetters en mandjes  te maken.
Mandenmaken met gras omvat vele technieken en het is onmogelijk om het hele programma in één dag te behandelen. Tijdens deze ééndaagse workshop leert u echter wel één van de basistechnieken waarmee u goed uit de voeten kunt, en uw huis kunt vullen met zelfgemaakte producten.  Heeft u na deze workshopdag de smaak te pakken gekregen, dan kunt u zich inschrijven voor een workshopweek grasvlechten in Spanje.
.
.


One Response to Workshops